Predavanje: Papić – Med za zlatnu životnu dob

Cijenjene pčelarke i pčelari,
Unatoč trenutačnoj situaciji oko COVID-a odlučeno je da se krene sa predavanjima i tribinama u organizaciji Pčelarskog društva Zagreb.
Za razliku od dosadašnjeg načina rada sva predavanja i tribine održavat će se u dvorani Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27.
U dvoranu će moći ući maksimalno 18 ljudi uz obavezno nošenje zaštitnih maski. Također, obavezna je prethodna evidencija kod Darka Makaruna gdje je potrebno ostaviti ime i prezime i kontakt telefon.

Prvo predavanje biti će u četvrtak 10. rujna 2020. u dva termina, 18:00 i 19:00. Predavanje će održati mr.sc. Jasminka Papić, a naziv predavanja je Med za zlatnu životnu dob.
Također, budući da smo partneri u projektu koji financira EU mole se umirovljenici da sa sobom ponesu kopiju osobne iskaznice i kopiju rješenja o mirovini ili kopiju izvatka od mirovinskog. Cilj ove evidencije je dokaz o prisustvovanju i vašem statusu s obzirom da je projekt namijenjen umirovljenicima.
Mole se zainteresirani da se jave Darku Makarunu na mobitel: 091 510 8217 ako žele prisustvovati predavanju. Ako se popuni prvi termnin u 18:00 sati održat će se i drugi u 19:00 sati.

Napomena:
Za ulazak u dvoranu potrebno je evidentirati se i nositi zaštitnu masku.

Hvala lijepo na razumijevanju i veselimo se ponovnom druženju.

UO PDZ

Leave a Reply