Radionica: Kuhanje piva s medom

Cijenjeni članovi Društva,
Usprkos okolnostima uvjetovanim pandemijom odlučili smo organizirati radionicu kuhanja piva s medom. S obzirom da je broj polaznika ograničen organizirat ćemo više termina radionice ovisno o broju zainteresiranih članova.
Stručni suradnik u radionici biti će g. Neven Pufnik, dipl.iur., inače vlasnik trgovine Beershop u Zagrebu. Prijavljeni sudionici biti će obaviješteni o terminu održavanja radionice telefonom ili elektronskom poštom. Molimo da ne dolazite na radionicu ako niste pozvani budući da se moramo držati epidemioloških mjera i kontrolirano pratiti sudjelovanje na radionici. Isto tako, ako ste spriječeni, a rezervirali ste termin, molimo da na vrijeme javite kako bi oslobodili mjesto nekom drugom.
Budući da imamo određene troškove oko radionice kotizacija za sudjelovanje u radionici je 100,00 kn i potrebno ju je platiti prilikom dolaska na radionicu. Polaznici će dobiti tiskani materijal o kuhanju piva.
Nekolicina članova se već prijavila za radionicu, a ostale zainteresirane molimo da se prijave preko forme za prijavu. Napominjemo da se na radionicu mogu prijaviti samo članovi PDZ koji su uredno platili članarinu za 2021. godinu:

Radionica - Kuhanje piva s medom
Predbilježbe za radionicu Kuhanje piva s medom. Kotizacija za radionicu iznosi 100,00 kn i naplaćuje se kod dolaska na radionicu. Kotizacija će biti potrošena na stručnu pomoć, repromaterijal i ostale troškove radionice.

Voditelj radionice je Dragutin Vedak i njega možete kontaktirati ako imate dodatnih pitanja. Pitanja možete postaviti i preko kontakt forme: Kontakt forma

UO PDZ

Leave a Reply