Glavne bolesti medonosne pčele – priručnik

Cijenjeni članovi Društva,
Dobili smo ponudu za priručnik: “Glavne bolesti medonosne pčele: Kako ih prepoznati, spriječiti i liječiti”, Autor: FAO – agencija UN-a za hranu. Izdavač: Geromar d.o.o. Godina: 2021.
Ovdje je ponuda izdavača i popusti s obzirom na količinu. A na dnu objave je link na 11 stranica priručnika pa možete pogledati.

Cijena: 149 kn

Popust za pčelarska društva 10 %  (cijena po primjerku 134, 10 kn)

Popust na količinu: 10 do 19 primjeraka – 20 % (cijena pp  119,20 kn)

Popust za 20 do 29 primjeraka – 30 % (cijena pp 104,30 kn )

Popust za 30 i više primjeraka – 40 % (cijena pp 89,40 kn)

U cijenu nije uračunata poštarina koja iznosi 20 kuna bez obzira na količinu.

NAPOMENA:
Poštarinu ne plaćate već bi knjigu preuzeli u prostorijama Društva u Našičkoj 16.

Plaćanje: po predračunu na žiro-račun izdavača (virmanom ili internetskim bankarstvom)

Napomena: Iskoristite mogućnost  da na osnovu računa za stručnu pčelarsku literaturu možete dobiti povrat sredstava temeljem programa Agencije za plaćanja u poljoprivredi.

 

O sadržaju

Praktični priručnik za pčelare “Glavne bolesti medonosne pčele: Kako ih prepoznati, spriječiti i liječiti” prevedeni je priručnik agencije UN-a za hrano FAO koji donosi najnovije međunarodno usuglašene dobre pčelarske prakse. U Hrvatskoj izlazi u stručnom prijevodu s predsjednice Hrvatskog apiterapijskog društva dr. sc. Gordane Hegić, te na 148 stranica uz veliki broj fotografija i tabelarnih prikaza donosi pregled bolesti medonosnih pčela te metoda prevencije i kontrole tih bolesti.

Sva su poglavlja bogato opremljena tehničkim fotografijama u koloru, a preporuke za postupanje su razvrstane u preglednim tabelama. U posebnom dodatku knjizi nalaze se tabelarno prikazana međunarodno usklađena lista dobre pčelarske prakse te popis usklađenih biotehničkih metoda u pčelarstvu.

Poglavlja: Glavne bolesti pčela; Varooza; Tropileloza; Mali kornjaš košnice; Nozemoza; Amebijaza; Američka gnjiloća; Europska gnjiloća legla; Kamenito leglo; Virusne bolesti.

Dodatak 1: Usklađena lista dobre pčelarske prakse

Glavne_bolesti_pcela_sadržaj_uvodno_poglavlje

Ako je netko zainteresiran nek se javi putem ove forme, pa ako bude više zainteresiranih dobit ćemo popust kako je navedeno.

Leave a Reply