Obavijest: Idemo u Celje

Cijenjeni članovi Društva,
Vrijeme polaska autobusa:

  • 7:00 sa terminala Croatia Airlines – Autobusni kolodvor
  • 7:30 ispred prostorija Društva – Našička 16

Povratak po dogovoru.

 


Cijenjeni članovi Društva,
I ove godine naše Društvo organizira za svoje članove besplatni izlet na pčelarski sajam u Celju.
Na sajam se ide u subotu 16. ožujka 2019.
Zainteresirani mogu rezervirati svoje mjesto u autobusu kod Darka Makaruna (091 5108 217) odnosno u Društvu na tribini u četvrtak.
Prilikom rezervacije treba uplatiti 7 EUR koliko iznosi cijena ulaznice.

Evo i obavijesti od gđe. Helene Kalin :

Poštovani!

U ožujku Celjski sajam tradicionalno, ove godine 16. i 17. ožujka, zajedno sa Pčelarskim društvom Slovenije, priprema najveći susret pčelara ApiSlovenija te najveći sajam opreme i materijala za pčelare u Europi. Organizatori sa zadovoljstvom konstatiraju da ove godine možemo očekivati rekordan broj izlagača, a i posjetitelja. Svoju ponudu opreme za pčelarstvo predstavit će slovenski i strani proizvođači.

Na 42. sajmu ApiSlovenija, kao najvećem susretu pčelara i svih ljubitelja pčela u Europi, ponudu opreme za pčelarstvo dopunit će prezentacija medonosnih biljaka, medena tržnica s prodajom proizvoda od meda, posebno predstavljanje certificiranih ponuđača usluga Apiturizma i api doživljaja. Također će se predstaviti inovatori.

Ovogodišnji stručni susret, koji značajno upotpunjuje događanje na ApiSlovenija, održat će se prvoga dana. Ove ćemo se godine posvetiti temi Kako do zdravih i snažnih pčelinjih zajednica. Nedjelja će biti posvećena predstavljanju dobrih pčelarskih praksi.

Više o programu stručnoga dijela ApiSlovenije možete pronaći na web-stranici www.ce-sejem.si ili kontaktirati voditeljicu projekta APISLOVENIA g-đu. Ninu Ermenc Pangerl, T: +386 3 5433 200, e-pošta: nina.ermenc@ce-sejem.si.

Pozivamo vas da organizirate skupni posjet svojih članova na APISLOVENIA, gdje ćete moći odabrati najprimjereniju opremu i pribor za pčelarstvo te se tako dobro pripremiti za novu pčelarsku sezonu.

Pogodnosti koje smo pripremili za vas:

  • Jednodnevna ulaznica za skupinu (pri kupnji 20 ili više ulaznica): 7 EUR (po osobi)

 Po želji možemo organizirati i:

  • zbornik Pčelarskog saveza Slovenije
  • praktične radionice ili predavanja
  • dva degustacijska kupona koja možete iskoristiti na Festivalu kave Slovenija ili Kulinartu,
  • s istom ulaznicom možete posjetiti i ostale sajmove koji se istodobno odvijaju na prostoru sajma: Flora, Vjenčanja, Altermed, Festival kave Slovenija i Kulinart.

Radujemo se vašem posjetu.

Srdačan pozdrav do susreta na sajmu.

UO PDZ

Leave a Reply